Voedingsschema om gezonder te worden.

On maart 23, 2016, Posted by , In gezond, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Voedingsschema om gezonder te worden.

3Een goede voedingsschema is het halve werk voor je sport doelen. Dit is dus ook meteen het onderwerp voor vandaag. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Zoals jullie misschien niet weten ben ik elke avond in de sportschool te vinden al zo’n 3 jaar lang. Vandaar dat ik vond dat er best een keer een stukje aan gewijd mocht worden. Aangezien dit een redelijk belangrijk deel is van mijn leven. 2

Hoe ben ik begonnen.

Ik was vroeger heel erg fan van Arnold Schwarzenegger en ik wilde heel erg graag een mooi droog lichaam krijgen. Vandaar dat ik dus 3 jaar geleden ben begonnen met trainen voor mezelf. Sinds dien is het niet alleen mijn hobby maar ook eens soort obsessie geworden voor me. In het prille begin ging het echter niet zo snel als de 2 jaren er op. Dit komt door dat mijn voeding gewoon niet goed genoeg was. Vandaar dat ik dus besloot op op een kwaliteit’s voedingsschema over te stappen.

Zeker een aanrader!

Voor mensen die graag snel vooruitgang willen boeken raad ik het zeker aan om eens te kijken naar je voeding. Als je dit zelf niet goed kan dan raad ik het je zeker aan om eens te kijken op de website hierboven. Hier vindt je de beste schema’s voor de beste prijs!

1

Comments are closed.