Urnmonumenten bij UitvaartUniq.nl; Uniek & Persoonlijk.

On november 24, 2015, Posted by , In Uitvaart, By ,, , With No Comments

natuurstenen-urnenUitvaartUniq biedt een mooi assortiment urnmonumenten, van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Een urnmonument vormt de basis van de herinneringsplek van uw dierbare in het geval van een crematie. Wij begrijpen uw behoefte aan een uniek & persoonlijk urnmonument, dat volledig past bij uw wensen, maar vooral ook bij de herinnering aan uw dierbare.

Over UitvaartUniq.nl; Wij leveren prachtige en unieke uitvaartartikelen. Naast een groot & divers online assortiment aan assieraden en urnen vindt u bij ons ook gedenkmonumenten en grafdecoratie artikelen. Met een groot & divers assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen staan wij voor een mooie, persoonlijke & tastbare herinnering voor ieder budget. Al sinds 1937 staan garant voor kwaliteit & maatwerk, waarbij een met onze eigen steenhouwerij ambachtelijk vakmanschap leveren.hart-urnen

Prachtige urnmonumenten, Uniek & Persoonlijk; Of u nu op zoek bent naar een urn monument in de vorm van een ‘plaat’ voor bijvoorbeeld een urnenmuur of op zoek bent naar een urnmonument in de vorm van een ‘gedenksteen’ op een urnengraf, de essentie blijft gelijk; een blijvende herinnering. Natuurlijk staan uw wensen hierbij centraal. UitvaartUniq zal alles in het werk stellen om u te voorzien van een uniek & persoonlijk monument, dat volledig past bij uw wensen. Op UitvaartUniq.nl vindt u een met zorg samengesteld assortiment urnmonumenten, maar in het geval u specifieke wensen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. De kans is groot dat wij uw urnmonument volledig naar wens kunnen realiseren. U kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken, of een bezoek brengen aan onze showroom in Blerick (Venlo). In uw zoektocht naar een prachtig urnmomument, zijn wij u graag van dienst.

boeddha-urnen

Langskomen in de showroom? Bel van tevoren even. Dan kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Comments are closed.