Tip: boek een luxe vakantiehuis Dordogne

france comfortOmdat ik zelf uit een grote familie kom gaan wij om de vijf jaar met zijn alle op vakantie. Afgelopen zomer was dit dus weer het geval. Wij zijn gezellig met een grote groep gegaan, natuurlijk moesten wij dit wel op tijd boeken. Omdat wij dus met zo’n grote familie zijn is het onpraktisch om met het vliegtuig te gaan. Hierdoor waren wij genoodzaakt om een bestemming dichter aan huis te vinden. Dit vooral ook om kosten te besparen, het is gewoon niet haalbaar om met zijn alle naar een bestemming als Hawaï te gaan.

Vandaar dat ik dus ging zoeken naar bestemmingen die wat dichterbij lagen. Zo kwam ik dus uit op de site francecomfort.com. Op deze site stonden aanbieden van onder andere een luxe vakantiehuis Dordogne. Deze bestemming kwam mij niet bekend voor en dus ging ik online zoeken wat je hier allemaal kon doen. Het bleek dus dat je hier van alles kunt doen voor jong en oud. En omdat zij huisjes aanbieden van maximaal acht personen, moest ik twee huisjes boeken. En omdat deze huisjes er erg luxe uitzagen wist ik zeker dat dit onze reisbestemming zou zijn. Ze moesten natuurlijk wel allebei langs elkaar staan, dit was achteraf gelukkig geen probleem.

Luxe vakantiehuis Dordogne

Hoe zagen de huisjes er in het echt uit?

Wanneer je foto’s ziet van vakantiehuisjes zijn deze vaak mooier als in het echt. Dit komt omdat ze gemaakt worden wanneer de huizen nog helemaal nieuw zijn. Wanneer er hier een paar jaar mensen hebben ‘gewoond’ zul je zien dat het er minder uitziet. Dit huisje in Dordonge had dat dus wel. Het had alle luxes zoals een oven, magnetron, wasmachine en zelfs een droger. Het scheelt ook dat de recensies goed waren over dit vakantiepark. Dit geeft je dan ook gelijk een beter gevoel voordat je een boeking doet.

We hadden heerlijk genoten

vakantiehuisNiks is gezelliger dat met de hele familie om tafel te zitten. Dit hadden wij dan ook voor het boeken gedaan. Natuurlijk gaf iedereen van te voren aan wat hij of zij wou. Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met iedereens wensen. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen het eens was met dit Luxe vakantiehuis Dordogne. Ik kan dan ook niet anders dan France Comfort aan jullie aanraden!

Comments are closed.