Seniorenhulp.com biedt u hulp aan in woningontruiming!

On maart 23, 2016, Posted by , In Ontruimen, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Seniorenhulp.com biedt u hulp aan in woningontruiming!

Door de jaren heen is de fysieke weerstand van mijn oma fors achteruit. Door haar ouderen leeftijd was zij vaak ziek en ook had zij moeite met het lopen. Op begeven moment namen mijn familie en ik in overleg het besluit om mijn oma te laten plaatsen in een verzorgingstehuis. Na het vinden van een verzorgingstehuis en het uitschrijven bij haar huurwoning, moest deze huurwoning ontruimt worden. Zodoende ben ik een extern bedrijf gaan zoeken die deze woning voor ons kon ontruimen. Via het internet belandde ik op de website: Seniorenhulp.com!

Op de website van Seniorenhulp.com werd veel informatie weergeven over de mogelijkheden voor het ontruimen van woningen. Deze mogelijkheden werden alle aangeduid onder een uitgebreide beschrijving. Na alle informatie die op de website weergegeven werd te hebben bekeken, nam ik het besluit om dit bedrijf in te huren!

Woningontruiming

Goede keuze!

Enkele dagen na contact is het bedrijf contact opgaan nemen met de makelaar van mijn oma. De makelaar vertelde wat er moest gebeuren en zodoende is het personeel van dit bedrijf de werkzaamheden gaan verrichten. Binnen enkele uren was de hele woning volledig gerenoveerd en ontruimd. Dat probleem was dus ook verholpen!

Het bedrijf Seniorenhulp heeft een geweldige service verleend en ook hebben zij kwaliteit geleverd. De makelaar was zeer tevreden over het achtergebleven resultaat. Dus bent u zoekende naar een bedrijf die u kan helpen bij het ontruimen van een woning? Dan raad ik het u aan om het bovenstaande externe bedrijf in te huren voor deze diensten!

Seniorenhulp

 

Comments are closed.