Ruim ingerichte grote vakantiehuizen gevonden

On november 14, 2016, Posted by , In Vakantie, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Ruim ingerichte grote vakantiehuizen gevonden

Een overnachting of weekend weg boeken? Wil je dan wel grote vakantiehuizen vinden waar je met een groep kan verblijven?  Dan ben je bij De Grenswachter aan het juiste adres! Hier is het mogelijk om tot een maximum van zestig personen een verblijf te boeken!

Hun ruim en luxe ingerichte vakantiehuizen zijn een plezier om hier te verblijven. Wanneer je met de volledige bezetting verblijft heb je een beschikking over 25 slaapkampers, 4 woonkamers en wel te verstaan 3 keukens! Hoe leuk is het om een diversiteit aan gerechten uit deze keukens te laten komen? Heerlijke smaken en geuren wat zich combineert in de diverse woonkamers. Een plezier om te mogen koken voor een grote groep is er dan zeer zeker!

foto3

Mijn gerechten uit deze keukens!

Ik ben een grote fan van het bereiden van diverse gerechten. Dit is iets wat ik dan ook met onwijs veel plezier uitvoer. Nu dat wij bij De Grenswachter hadden gezien dat wij hier met ze alle kunnen verblijven was het voor mij duidelijk, hier moeten wij boeken!

Ik heb er dan ook voor gekozen om aan te dringen bij een ieder wegens het feit dat ik hier zal gaan koken, tevens ook het feit dat de kosten om te overnachten een stuk goedkoper is als wat wij voorheen hebben betaald. Gelukkig stemde iedereen hiermee in en hebben we grote vakantiehuizen geboekt voor 54 personen in totaal! Ik ben nu al druk bezig om te bedenken welke gerechten ik uit deze keukens laat komen, wat ik wel weet is dat ik er onwijs veel zin in heb!

Comments are closed.