Prachtig keramisch parket van A-merken bij Tegelmegashop.nl!

On oktober 21, 2016, Posted by , In Huis, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Prachtig keramisch parket van A-merken bij Tegelmegashop.nl!

Tegelmegashop biedt een uitgebalanceerd assortiment keramisch parket; Voor ieder wat wils. Wanneer u op het punt staat keramisch parket aan te schaffen, zult u verstelt staan van de mogelijkheden. Verschillende soorten, kleuren, structuren, afmetingen en natuurlijk prijsniveaus. Waar moet u op letten? Nou, allereerst kunt u de volgende stelregel aanhouden; Hoe ‘langer’ de keramische parket tegels, hoe dichter uw tegelvloer in de buurt komt bij het realiseren van die unieke houten parket look. Echter is het ook zo dat het prijsniveau toeneemt indien de lengte toeneemt. De meest toegepaste houtlook tegel hebben een lengte van 80 cm lang, dit zijn veelal ook de varianten met de laagste prijzen. De lengtes lopen op tot en met lengtes groter dan 160 cm. Ook op het gebied van kleur is veel mogelijk; Van de klassieke eikenhout kleur tot en met meerkleurig keramisch parket met een verweerde / versleten look, voor een eigentijdse en moderne vloer. Populair op dit moment zijn de kleuren grijs, wit en de sloophout look met diverse kleurtinten. En natuurlijk is er een grote keuze op het gebied van merken. De meeste topkwaliteit keramische parketten komen uit Spanje en Italië, waarbij u zeker een kijkje moet nemen bij Castelvetro, Marazzi, Supergress, Energieker en Riva Wood.

tegelmegashop

Wilt u gaan voor die warme uitstraling van keramisch parket? Dan moet u zeker een kijkje nemen op onze webshop. Wilt u de diverse mogelijkheden ‘real life’ bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Hier hebben wij diverse houtlook vloertegels prachtig gepresenteerd binnen onze showvloer en hebben wij een divers assortiment keramisch parket op voorraad zodat u op uw gemak verschillende alternatieven kunt bekijken. Tegelmegashop.nl; Keramisch parket van A-merken voor de beste prijs. En natuurlijk zijn onze vakkundige medewerkers u graag van dienst met een gericht advies!

Comments are closed.