Mijn eerste ervaring met E Liquid

On oktober 5, 2017, Posted by , In gezond, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Mijn eerste ervaring met E Liquid

Het begin

Een vriend zei: “Hey, je moet gaan vapen! Veel beter dan roken.”. Ik was 17 en had nog nooit van vapen gehoord. Hoe werkte dat vapen? Wat is E Liquid? Met die vragen kwam ik bij mijn vriend aan de volgende dag die zijn eerste vape en potjes E Liquid had aangeschaft. Al snel kwam ik er achter wat het was: kleine potjes van ongeveer 2ml met een sterk naar fruit ruikend goedje er in dat je in je vape spuit.
Ik dacht: dit kan niet goed voor je zijn. Tot dat ik las dat het 95% minder schadelijk is dan roken, op die gedachte ging ik naar de winkel en kocht ik daar mijn eerste vape.

E Liquid

De hobby

Vapen begon voor mij als iets waarmee ik roken kon vervangen, dat pakte goed uit en al snel stopte ik met roken. Ik probeerde heel veel soorten smaken, ik begon met de meest bekende smaken: aardbei, kers, drop, mint en appel. Tot dat ik de wat meer speciale smaken vond. Al snel werd de vervanger voor roken een hobby in plaats van een verslaving. Ik kreeg steeds meer interesse en begon zelf met het maken van E Liquid.

E Liquid

Waarom JIJ moet beginnen met vapen

Roken is veel duurder en bovendien slechter. Vapen is fijner voor de omgeving, mensen hadden er minder moeite mee door de zoete of frisse smaken die ik rookte. Je ruikt niet meer uit je mond en niet rokers zijn er blij mee. Start met vapen!

Comments are closed.