Kostprijs verbouwing

On juli 18, 2016, Posted by , In Verbouwen, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Kostprijs verbouwing

Ik heb wat jaar geleden mijn dakkapel laten bouwen door verbouwaanvraag.nl en dit is me toen erg goed bevallen. Het was toen allemaal super goed geregeld en mooi afgewerkt. Het team dat toen het dakkapel heeft gebouwd was erg aardig en had ik  ook een goed gevoel bij. Toen was alles tip top en ik ben er van zelfverzekerd dat dit nog steeds zo is.

Ik heb sinds kort overwogen om een verbouwing te laten doen aan mijn huis. Ik moest meteen denken aan Verbouwaanvraag.nl aangezien ze alle vorige klussen aan mijn huis erg goed hebben afgehandeld.  En ik ben er van zelfverzekerd ben dat de verbouwing ook goed zal verlopen.

Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of ze een aannemer langs konden sturen om een kijkje te komen nemen en om een idee te geven van de kostprijs verbouwing. Ook heb ik aan hem gevraagd of het mogelijk is dat het zelfde team de verbouwing doet als het team dat ook de vorige klusjes hebben gedaan aan mijn huis. Hierom heb ik gevraagd omdat ik van deze mensen op aan kan dat het goed gebeurt en ik ze door de tijd heen een beetje heb leren kennen. Dit is prettig omdat ze zich dan wat beter in mijn ideeën kunnen verdiepen.

logo-1-300x65

De verbouwing zal over een aantal dagen plaats vinden. Ik kijk er echt naar uit en ben er van overtuigd dat het weer allemaal tot in de puntjes word afgehandeld. Nu is het alleen nog even wachten tot de verbouwing begint. Ik zie het eindresultaat al helemaal voor ogen.

Comments are closed.