Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

On mei 27, 2016, Posted by , In Chirurgie, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

AL vanaf jongs af aan hebben mijn vriendin en ik een gelukkige relatie! Maar afgelopen maand hadden wij beide te maken met een zeer vervelend probleem, en daarnaast was het probleem voor mijn vriendin zeer beschamend Tijdens het vrijen had min vrouw namelijk last van branderige pijn aan haar schaamlippen. Op een begeven moment is zij langs de huisarts gegaan en die vertelde dat de buitenste schaamlippen van mijn vriendin niet meer goed beschermd waren. Er was veel overtollige huid rondom haar schaamlippen waardoor de pijn ontstond. Zodoende raadde haar huisarts het aan om contact op te nemen met kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven beschikt namelijk over een indruk wekkend portfolio betreft het verlenen van een schaamlipcorrectie. Na het zien van de website en het portfolio heeft mijn vriendin contact opgenomen met de bovenstaande kliniek. In dit gesprek is er een prijs naar voren gekomen, en ook de wachttijd. Uiteindelijk nam mijn vriendin het besluit om haar schaamlipcorrectie te laten uitvoeren door de bovenstaande kliniek!

Schaamlipcorrectie

Ons probleem is verholpen!

Dankzij de professionele en vakkundige chirurgen van de bovenstaande kliniek is de ingreep succesvol afgerond. Al het overtollige huid rondom de schaamlippen van mijn vriendin zijn verwijderd waar de hevige branderige pijn ook is verdwenen. Eindelijk kunnen wij weer vrijen en ons probleem is verholpen!

Bent u zoekende naar een gespecialiseerde kliniek op het gebied van labicorrectie, borstvergroting of het verwijderen van tatoeages? Dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens uitgebreid te bekijken!

kliniek Veldhoven

 

Comments are closed.