Kliniek Veldhoven – Ooglidcorrectie

On december 30, 2016, Posted by , In Chirurgie, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Kliniek Veldhoven – Ooglidcorrectie

ooglidEen tijdje geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Sinds de ingreep heb ik veel minder last van hoofdpijn en zie ik er een stuk energieker uit. Er waren verschillende redenen voor mij om te kiezen voor een ooglidcorrectie. Als ik er nu naar kijk dan had ik het eigenlijk veel eerder moeten laten doen. Dan had ik namelijk veel minder last gehad van mijn hoofdpijn.

De ingreep

De belangrijkste reden voor mij om de ooglidcorrectie uit te voeren was mijn vervelende hoofdpijn. Omdat mijn oogleden hingen moest ik meer moeite doen om mijn oogleden omhoog te houden. Hierdoor had ik vaak aan het einde van de dag last van hele vervelende hoofdpijn. De hoofdpijn was eigenlijk een verkramping van de spieren.Zelfs de dokter had mij aangeraden om een ooglidcorrectie te doen, omdat dit de enige manier zou zijn om van mijn klachten af te komen.

kliniek-300x225Via het internet ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven РOoglidcorrectie. Op de website stond veel informatie over Kliniek Veldhoven РOoglidcorrectie. Omdat ik zo overtuigd was heb ik een afspraak gemaakt bij deze kliniek.

De chirurg heeft gekeken naar wat hij voor mij kon betekenen en wat er gedaan zou moeten worden. Tijdens de volgende afspraak werd ik geopereerd aan mijn oogleden. Het herstel van deze ingreep verliep heel erg goed en snel. Sinds de ingreep heb ik gemerkt dat ik helemaal geen last meer heb van hoofdpijn. Ook heb ik gemerkt dat ik er een heel stuk energieker uitzie!

Comments are closed.