Hoveniersbedrijf Tilburg maakt de mooiste tuinen

On december 5, 2016, Posted by , In Thuis,Wonen, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Hoveniersbedrijf Tilburg maakt de mooiste tuinen

Hoveniersbedrijf Tilburg

Tuin gezien

Mijn man en ik maken de mooiste wandelingen door heel het land. Niet lang geleden liepen wij door Tilburg en zagen daar een tuin die onze aandacht trok. Het was een tuin van een erg groot huis en daarom was de tuin zelf natuurlijk ook ruim. Wij zagen direct dat hier werk in was gestoken door een specialist, want de verdeling was perfect en alle planten en bloemen stonden er mooi bij. Wij hebben de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd wie deze tuin verzorgt. Dat was hoveniersbedrijf Tilburg, werd ons verteld. Hoveniersbedrijf Tilburg is een echte kenner op het gebied van tuinen en verzorging. Zij maken tuinontwerpen en doen tuinaanleg en verzorging. Dat zij daar goed in zijn hebben wij wel gezien! Zelf wilden wij ook graag nog eens onze tuin laten aanpakken, dus wij hebben direct contact opgenomen.

Hoveniersbedrijf Tilburg

Wat een resultaat!

Onze tuin is niet erg groot, dus hoveniersbedrijf Van De Ven kon daar al snel mee aan de slag. Het resultaat is absoluut om over naar huis te schrijven, prachtig! De planten die nu in onze tuin staan zien er beter uit en in het voorjaar zal er hier en daar nog wat nieuws komen te groeien. Wij zijn erg tevreden over het resultaat maar ook de werkwijze van de hoveniers. Zij hebben ons en onze tuin met de meeste respect behandeld en zijn ook erg vriendelijk. Wij kunnen de hulp van dit hoveniersbedrijf aan iedereen aanraden. Voor een kleine prijs heb je al een groot resultaat!

Comments are closed.