Holistisch Centrum Brabant heeft mij van mijn klachten af geholpen

On november 19, 2017, Posted by , In Lifestyle, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Holistisch Centrum Brabant heeft mij van mijn klachten af geholpen

Hebben jullie al eens van Holistisch Centrum Brabant gehoord? Hier ben ik een tijd geleden op gestuit, toen ik op zoek was naar een betrouwbare aanbieder van therapie en hypnose. Nu weet ik wel dat het in Nederland bijna niet voorkomt dat een therapeut bijvoorbeeld onbetrouwbaar is. Maar ik wilde graag zeker weten dat er al veel mensen geholpen waren. Tevens wilde ik zelf de keuze hebben uit wie mij zou gaan helpen. Dat kon bij dit instituut. Zij zijn holistisch, wat inhoudt dat er niet enkel naar de psyche wordt gekeken, maar ook naar het lichamelijke effect van klachten en spiritualiteit die erachter ligt. Dit sprak mij zeer aan en daarom heb ik contact opgenomen. Al snel had ik mijn kennismakingsgesprek ingepland en kon ik daar terecht. Daar maakte ik kennis met een vrouwelijke therapeut die mij direct een aantal opties gaf. Hypnose sprak mij het meeste aan.

Holistisch Centrum Brabant Hypnose bij Holistisch Centrum Brabant

Het was duidelijk voor beide partijen waarom ik in therapie wilde. De therapeut vertelde mij dat mijn ratio helemaal bij was: ik wist precies wat mijn valkuilen waren en waar dit door kwam. Daarom stelde zij hypnose voor. Door hypnose maak je verbinding met een andere hersenfrequentie. Zodoende geef je antwoorden die niet door jouw ego ontwikkeld zijn, of die je rationeel hebt bedacht. De antwoorden komen vanuit een diepere laag. Alleen op die manier kon ik verder en dat werkte voor mij heel goed. Ik kan een hypnose sessie bij Holistisch Centrum Brabant aan iedereen aanraden die naar de diepere laag wil kijken. Zo kom je echt van mentale problemen af en kun je eraan werken!

Holistisch Centrum BrabantNeem contact op

Een belletje of mailtje is zo gedaan. Ben je ook benieuwd naar de opties? Neem dan eens contact op met HCB. Zij helpen jou direct verder.

Comments are closed.