Gezellig een kerstpakket krijgen

On oktober 11, 2016, Posted by , In Kerstpakket, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Gezellig een kerstpakket krijgen

Ik vind het elk jaar weer spannend om te weten dat ik weer een kerstpakket krijg van mijn baas. Vorig jaar hadden we ook al een geweldig pakket gekregen, daarom ben ik benieuwd wat er dit jaar te verwachten is. Omdat ik op het hoofdkantoor zit heb ik al het een en ander voorbij horen komen, deze keer ving uk iets van Rituals op. Maar het moet wel een verrassing blijven, en daarom probeer ik alle hints te ontwijken tot de feestdagen. Wel weet ik waar mijn baas het kerstpakket besteld, want dat heeft hij vorig jaar al verteld dat ze hier zoveel mooie pakketten hebben die je makkelijk online kan bestellen. Zelf heb ik ook op deze site gekeken, op de kerstpakketenplaza, wat een mooie pakketten hebben ze hier. Je kan zelfs een pakket bestellen, en dan wordt er voor elk pakket €2,- gedoneerd naar een goed doel naar keuze, bijvoorbeeld, Kika of de voedselbank, mooi initiatief.  5-2

De pakketten zijn binnen

De pakketten zijn inmiddels al binnen, ik heb ze zelf aan mogen pakken toen de koerier met een grote vrachtwagen kwam aanrijden. Alle dozen werden in onze grote hal neergezet, welke later door medewerkers naar het magazijn werden gebracht. Helaas voor mij, maar ik moet, net als alle andere medewerkers wachten tot de feestdagen, want aan de buitenkant van de dozen kan je niet zien wat erin zit, beter ook, anders was de verrassing er al af. En zo lang duurt het ook niet meer, dan is het alweer kerst. 5

Comments are closed.