Frietkraam verhuur gevonden op het internet

On november 30, 2015, Posted by , In Eten, By , , With No Comments

image011-300x200Voor enkele weken geleden ben ik op het internet wezen zoeken naar een Frietkraam verhuur. Wij organiseren namelijk over enkele dagen een groot feest en willen dat dit tot in de puntjes goed georganiseerd is. Ons feest heeft ieder jaar weer een andere thema, dit jaar wordt het Belgische stijl. Veel mensen hebben mij de vraag gesteld wat er hier precies bijhoort maar feitelijk gezien is het erg gemakkelijk. Belgen houden van het maken van bonbons en uiteraard de patattekes! Doordat we dit jaar thema België aanhouden moeten we er voor zorgen dat er ook een goede frietkraam komt. Vorig jaar hadden wij er ook een gehuurd en dit is ons enorm goed bevallen waardoor we hun het nogmaals gunnen.image010-300x200

Bij het boeken had ik al honger.

Ikzelf hou ervan om een snack te pakken, dit doe ik dan ook met enige regelmaat uit de muur. Bij ons om de hoek zit namelijk een frietzaak die de vette snacks “in de muur” heeft. Heerlijk vind ik dat en ben er dan ook met enige regelmaat te vinden. Uiteraard is een Frietkraam verhuur voor ons feest een geschikt concept en hebben het ook gelijk geboekt. Normaal gesproken vindt ik het niet erg om online iets uit te zoeken maar deze keer moest ik kiezen uit de verschillende hapjes, zelfs nu al kreeg ik honger!image009-300x200

Comments are closed.