Een powerbank relatiegeschenk geven?

On september 23, 2016, Posted by , In Geschenk, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Een powerbank relatiegeschenk geven?

Vandaag de dag zijn we allen in het bezit van een mobiele telefoon. Dit is iets wat iedereen wel zal dragen en het ook steeds meer een trend wordt om te hebben. Maar ook een mobiele telefoon dient geregeld opgeladen te worden wil je “online” kunnen blijven. Met een powerbank kan je ervoor zorgen dat zodra je onderweg bent, je de telefoon gewoonweg kan opladen. Was je er eigenlijk van bewust dat je met een powerbank relatiegeschenk de dag kan maken? Bij Maxilia is het namelijk mogelijk om een powerbank te laten bedrukken om deze vervolgens te overhandigen als een geschenk. Ik durf dan ook wel met zekerheid te zeggen dat het een plezier is om dit te krijgen, hiermee ben je altijd “online”. Je dient er natuurlijk wel voor te zorgen dat je de powerbank is de tussentijd wel een keer moet opladen om genoeg batterij te houden.

powerbank-bedrukken-luxe

Snelle service?

Bij Maxilia ben je dan ook van harte welkom wanneer je besluit om een powerbank relatiegeschenk te bestellen. Hier heb je dan ook de keuze uit diverse soorten powerbank. Ben je op zoek naar een gemakkelijke powerbank welke goed in de broekzak past? Of heb je liever eentje die toonbaar op tafel gelegd moet worden met jouw logo? Al met al zal een powerbank zeer zeker in de smaak vallen wanneer dit wordt gegeven. Mocht je graag meer informatie willen ontvangen omtrent het bedrukken van een powerbank. Bekijk dan eens de website van Maxilia of neem direct contact op met een van hun medewerkers. 

powerbank-bedrukken-snel

Comments are closed.