Een bedrijfsbus leasen kan zowel slim als goedkoop

On juli 5, 2016, Posted by , In Vervoer, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Een bedrijfsbus leasen kan zowel slim als goedkoop

finaleaseWanneer jij een eigen onderneming start komt hier natuurlijk veel bij kijken. Je moet ineens rekening houden met zaken waarvan jij zelf misschien niks vanaf weet. Vandaag wil ik dan ook een zo’n voorbeeld uitlichten, namelijk het leasen van een bedrijfsauto. In sommige gevallen gaat het dan ook over een bedrijfsbus leasen. Het ligt er natuurlijk aan wat voor soort bedrijf je hebt. Zo zullen ondernemers in de bouw en transport eerder kiezen voor grotere wagen zoals busjes. Zij moeten vaak dan ook groot en zwaar materiaal vervoeren. 

Ik ken dan ook iemand binnen mijn vriendengroep die aan bestraten doet. Hij heeft dan ook niet alleen een bus, maar ook nog eens een aanhanger. Dit had hij toen er tijd allemaal geregeld via finalease.nl. Omdat hier wellicht ook zakelijke lezers zijn, wil ik jullie deze tip dan ook graag meegeven.

bedrijfsbus leasen

Overigens ook voor particulieren bestuurders

best handigSteeds vaker zie je mensen tegenwoordig aan private lease doen. Hierbij gelden eigenlijk dezelfde principes als een bedrijfsbus leasen echter ziet het contract er iets anders uit. Dit wordt natuurlijk duidelijk besproken. En loopt je termijn af, ben je ineens de eigenaar van de auto. Dit klinkt inderdaad allemaal behoorlijk aantrekkelijk, dit is het volgende die vriend van mij dan ook. Vooral omdat hij zelf kon bepalen hoeveel hij maandelijks kwijt zou zijn. Dit was overigens wel in overleg gedaan met een medewerker van Finalease. Ze nemen namelijk alles stap-voor-stap door zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wil jij dus ook leasen? Bezoek dan eerst even hun website.

Comments are closed.