Dankzij Tweedehands leasen ben ik weer een gelukkig mens.

On april 29, 2016, Posted by , In leasen, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Dankzij Tweedehands leasen ben ik weer een gelukkig mens.

Dankzij Tweedehands leasen ben ik weer een gelukkig mens. Ik kan dit werkelijk wel van alle daken afschreeuwen. Wat een geweldig bedrijf is dit. Zal even uitleggen waarom ik zo enthousiast over dit bedrijf ben. Ik werk al jaren in de zorg, heb dan ook een auto nodig om op mijn werk te komen, dit door de onregelmatige werk uren. Vaak sta ik ’s nacht op wacht, en is de kans groot dat ik word opgeroepen om te komen werken. Je hebt hier dus wel eigen vervoer nodig omdat het openbaar vervoer dan nog niet rijdt. Nooit had mijn auto me in de steek gelaten tot vorige week. Ik moest werken en wilde mijn auto starten. Helaas kwam er geen enkel geluid uit de motor, ook de garage kon hier niets aan veranderen. Met andere woorden mijn auto was rijp voor de sloop! Wat een ramp, hoe kom ik nu op mijn werk? Gelukkig kon ik met een collega meerijden, maar dat is niet de oplossing. En erger nog, ik heb geen geld om een andere auto te kopen. Toevallig was ik op internet aan het kijken voor een andere auto totdat ik op de site van Tweedehands leasen kwam.  logo2

De ideale oplossing voor mij.

Wat een geweldige keuze heb je hier. Van groot naar klein, en de auto’s zijn niet ouder dan 8 jaar.  Geen grote uitgaven ineens,  je betaald met leasen elke maand een vast bedrag, dus je weet waar je aan toe bent. Zo kon ik dus snel weer een eigen auto kopen. btn_nieuwsbrief2 - kopie - kopie - kopie

Comments are closed.