Chamaecyparis lawsoniana kopen voor onze tuin

On oktober 4, 2016, Posted by , In Wonen, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Chamaecyparis lawsoniana kopen voor onze tuin

Omdat er in onze tuin aardig wat planten dood waren gegaan, wilde wij graag een paar boompjes die sterk en toch mooi zijn. Zo kwamen wij uit op de Chamaecyparis lawsoniana. Deze conifeer is zeer sterk en blijft mooi groen van kleur. Door Chamaecyparis lawsoniana in te typen bij de bekende zoekmachine van internet, kwamen wij uit op de website van Jack van Hassel boomkwekerij. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van coniferen en dus ook in de Chamaecyparis lawsoniana. Wij hebben een offerte aangevraagd en deze kregen wij dan ook zeer snel binnen van dit bedrijf. De prijzen voor de coniferen vielen echte mee en bestelde voor onze tuin de Columnaris. Deze conifeer soort is prachtig blauw groen van kleur en past precies in onze tuin. Ook bestelde wij nog andere soorten coniferen, voor de prijs hoeft u het echt niet te laten, die wij zeker ook in de tuin kwijt konden. De levering is zeer snel, na twee dagen hadden wij onze coniferen thuis geleverd gekregen en konden wij aan de slag in de tuin.

cham-law-columnaris-170

Bijna geen onderhoud

De tuin is helemaal klaar en de Chamaecyparis lawsoniana en andere coniferen schitteren in onze tuin. Nu hebben wij haast geen onderhoud meer aan de tuin, de coniferen groeien goed en die hoeven wij alleen maar te snoeien als wij de coniferen te groot vinden worden. Wij raden echte iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website van Jack van Hassel boomkwekerij. Daar heb je echt coniferen van top kwaliteit. 

logo-nagemaakt-geel

Comments are closed.